Långväga resande

KONSULTATION OCH OPERATION SAMMA DAG

Vi är Sveriges förstahandsval när det gäller ögonlockskirurgi och vi har kunder från hela Sverige. Eftersom vi har många kunder från andra delar av landet har vi försökt förenkla det omhändertagandet. Om du har lång resväg till oss kan vi därför erbjuda möjlighet att ge konsultation och ögonlocksoperation på samma dag. För att det ska gå så smidigt som möjligt behöver vi få lite förhandsuppgifter av dig.

  1. Ett eller flera foton av dig med fokus på ögonregionen
  2. Vilken operation du är intresserad av.
  3. Hälsodeklaration ifylld och skickad till oss. Du kan hämta och spara ner hälsodeklaration här. Vår hälsodeklaration kan du fylla i på skärmen men glöm inte att spara innan du skickar iväg den till oss.

Dessa uppgifter vill vi att du skickar till oss via mejl på info@ogonlocksakademin.se alt kan det skickas per post: Ögonlocksakademin, Östra Ågatan 9, 753 22 Uppsala.

När vår kirurg fått dessa uppgifter kan han bedöma om vi kan boka konsultation och operation samma dag. Sedan kontaktar vi dig och kommer överens om en tid.

Vid bokning av videokonsultation

När det är dags för din konsultation så kommer du att få både ett sms och ett mail med en länk som du ska klicka på för att kunna delta i video-mötet. Det räcker att du klickar på en av länkarna.