Om oss

Ögonlocksakademin gruppbild 2024

Vi kan ögonlocksplastik

På Ögonlocksakademin fokuserar vi uteslutande på ögonlocksoperationer. För oss betraktas varje operation som en konstnärlig utmaning.

Bakgrunden är det genuina intresset för människor i kombination med den konstnärliga ådran som borde vara en given komponent när man arbetar med själens spegel, det vill säga ögonen, på heltid.

Vårt mål är att med hänsyn till varje kunds inre känsla och önskemål åstadkomma en genomtänkt och optimal operation/hantverk med stor säkerhet och på ett ändamålsenligt sätt.

Vår djupa anatomiska kunskap om ögon och ögonlocken, i kombination med vår samlade och ständigt utvecklande erfarenhet inom ögonplastikkirurgi sedan 2004, har resulterat till nöjda kunder som tar sig till oss både nationellt och internationellt.

Att operera ögonlock kräver en estetisk blick, konstnärligt handlag och anpassning till varje individ. Alla ansikten och ögon är unika och vi ser alla olika ut. Därför måste varje operation anpassas till just den personens förutsättningar. Våra operationer är därför individuellt anpassade för ett naturlig och hållbart resultat.

Då vi ägnar oss åt detta på heltid och brinner för det vi gör kan du känna dig trygg med att få bästa tänkbara resultat som du kommer ha glädje över i många år framöver.

Titta på våra för och efterbilder

Möt Reza Aslani Grundare och kirurg hos Ögonlocksakademin

Se fler filmer från Ögonlocksakademin här.

Lyssna på en av våra patienter

Patient blir mottagen i ögonlocksakademins väntrum, klicka för att starta videon.