Ögonlocksoperationer

Våra operationer

Vi utför alla våra operationer genom en så gott som smärtfri och speciellt framtagen lokalbedövning. Bedövningen är en effektiv och snabbverkande metod. Lokalbedövningen ges direkt i huden och du slipper sövas ner under operationen. Om du vill kan du få en lugnande tablett innan. Du ligger bekvämt i en behandlingsstol i en trevlig och avslappnad atmosfär. Operationen tar ca 30 min per ögonlock så vanligtvis är operationstiden ca 1 timme beroende på vad vi tillsammans bestämt oss för att åtgärda. Efter operationen har du en minimal svullnad och du kommer att kunna ta dig hem på egen hand.

ÖGONLOCKSPLASTIK HOS ÖGONLOCKSAKADEMIN

På Ögonlocksakademin ägnar vi all vår tid åt ögonlocksplastik. Då vi enbart fokuserar på operationer av ögonlock är vi specialister på alla typer av ögonlocksplastik och ögonlocksoperationer.

Ögonlocksplastik görs både av kosmetiska och medicinska skäl. Påsar under ögonen och hängande ögonlock kan leda till att du ser trött ut. Ögonlocksoperationer ger ett piggare utseende!

Ögonlocksakademins kirurger har sedan 2005 utfört ögonlocksoperationer och behandlat personer med ögonlocksproblem. Våra operationer är individuellt anpassade för att du ska få ett naturligt och hållbart resultat.

Vår ögonlocksklinik ligger i Uppsala men till oss kommer patienter från Stockholm och kunder från hela Sverige. Med vår långa erfarenhet kan du vara trygg, vi tar hand om dina ögonlock!

VI ÄR EN PRIVAT ÖGONKLINIK

Vi kan utföra alla typer av ögonlocksoperationer, även de som erbjuds i den offentliga vården. Det viktigt att du är medveten om att alla våra operationer görs i privat regi, dvs. du måste själv finansiera ingreppet.

Vi är mycket noggranna vid våra operationer. Varje operation är unik och anpassas just för dig. Detta gör att en ögonlocksplastik hos oss ger glädje för dig i många år framöver. Vi har inga landstingsavtal men du kan alltid operera dina ögonlock hos oss.

LYSSNA PÅ EN AV VÅRA PATIENTER

LYSSNA PÅ NÅGRA AV VÅRA PATIENTER

Vid bokning av videokonsultation

När det är dags för din konsultation så kommer du att få både ett sms och ett mail med en länk som du ska klicka på för att kunna delta i videomötet. Det räcker att du klickar på en av länkarna.