Arbeta på Ögonlocksakademin

Ögonlocksakademin är en privat klinik, ledande i Sverige inom kosmetisk ögonlocksplastik samt inriktning mot medicinska ögonlocks-åkommor. Vår personal är specialister, alla med lång och gedigen erfarenhet på området. Till oss söker sig människor från hela Sverige för åtgärder som höjer våra patienters livskvalité, oavsett om det är medicinsk eller estetisk problematik. Ögonlocksakademin startades 2014 och är en av få kliniker som fokuserar uteslutande på ögonlocksplastik.

Vi erbjuder dig

En inspirerande arbetsmiljö där ditt arbete gör skillnad både för våra patienter och för den fortsatta utvecklingen av vårt arbetssätt. Som en del av vårt team erbjuds du:

  • En arbetsplats som ligger i framkant inom vårt specifika område och med fokus att ständigt utvecklas.
  • Arbete i team med erfarna kollegor som delar din passion för estetik och hälsa.
  • Bidra till en högkvalitativ vård där precision och omsorg är fundamentalt, vårt mål är ökad livskvalité för klinikens patienter.
  • Möjlighet att utvecklas inom ögonplastik både medicinskt och estetiskt.
  • En stor delaktighet och möjlighet att hjälpa oss forma morgondagens Ögonlocksakademin.

Du som person

Hos Ögonlocksakademin passar du som är engagerad och kvalitetsmedveten som person och van vid att arbeta med hög precision. Du har en god förmåga att lyssna och förstå patienternas behov och önskemål. I din roll som en del av Ögonlocksakademins team, kommer du att:

  • Upprätthålla högsta möjliga standarder av patientvård och säkerhet.
  • Använda din expertis för att skapa naturliga och harmoniska resultat.

Just nu söker vi vår nästa kirurg

Vi söker dig som är specialist inom ögonlocksplastik och vill bli en viktig del av vår fortsatta resa. Du värdesätter att arbeta i en miljö där kvalitet, innovation och patientens välmående och resultat står i fokus.

Vill du jobba med oss? Skicka in en spontanansökan!

Även om vi inte aktivt söker just nu, är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med dedikerade och professionella individer som kan bidra till vår verksamhet. Fyll i dina uppgifter nedan för att visa ditt intresse.