Vårt unika koncept

På Ögonlocksakademin ägnar vi all vår tid åt ögonlocksplastik. Vår övertygelse är att vi som är specialutbildade på ögonlocksoperationer samt har lång erfarenhet inom ögonsjukvård har de bästa förutsättningarna för att få ett optimalt resultat.

Vi som arbetar här har ägnat oss åt ögonlocksplastik på heltid i många år. Med den unika erfarenheten har vi därför en djup kunskap i vad som krävs för att återskapa den ursprungliga formen för just dina ögonlock vid en ögonlocksoperation.

Vi har specialistkunskap i ögat samt i ögonlockens struktur och uppbyggnad vilket gör att vi kan göra det lilla extra som krävs för bästa resultat. Detta är också anledningen till att vi har kunder från hela Sverige. Är du intresserad av att boka en operation hos Ögonlockakademin men bor en bit bort? Du som har lång resväg till oss, eller som av andra anledningar inte kan besöka oss på plats, kan boka en digital konsultation innan du bestämmer dig för att boka en operation.

Boka operation hos Ögonlocksakademin

En ögonlocksoperation hos oss ger dig stor trygghet i att få Sveriges bästa resultat inom ögonlocksplastik. Läs mer om våra operationer och ögonlocksplastik vi erbjuder.