Patientberättelser

Det viktigaste för oss är att göra våra patienter nöjda. Den känslan ska finnas med dem från första kontakten med oss och hålla i sig långt efter att operationen är genomförd.

Oavsett varför du väljer att göra en ögonlocksoperation, är vårt mål att alltid hjälpa och överträffa våra patienter.

Här följer några av våra patienters berättelser och upplevelser av sin ögonlocksoperation hos oss.

 • 17-05-2024

  Elisabeth

  Jag gjorde en ögonlocksoperation på en annan klinik i Uppsala som blev väldigt misslyckad. Vände mig då till Reza på Ögonlocksakademin som opererade om mina ögonlock med ett fantastiskt resultat. Är så nöjd med allt från bemötande, proffsigt utförande till resultat. Det enda jag ångrar är att jag inte valde Ögonlocksakademin från början.

  Läs mer
 • 19-05-2023

  Malin Bjelkne

  Var förhoppningsfull och glad redan innan op efter läst recensioner om kliniken. Var svullen några dagar, det var ömt o spände men hanterbart. Rekommenderas varmt till alla som upplever att ögonlocken hänger o har tappat spänst. Idag har jag en öppnare blick och mina ögon är så fina. Mycket mycket nöjd och tacksam

 • 22-02-2023

  MS

  Dr. Reza Aslani är proffs på det han gör och har passion för sitt jobb. Han är ödmjuk, kärleksfull, omtänksam, proffsig för det han gör. Han gör det extra när det behövs för att patienterna ska vara nöjda. Det är sällsynt att finna en sådan proffsig kirurg med så många unika och enastående egenskaper. Jag rekommenderar värmt Dr. Reza om du vill göra ögon operation för jag har en väldigt god erfarenhet av honom.

  Läs mer
 • 05-10-2022

  Mina Valatabar

  Jag är mycket nöjd med operationen. Reza är en skicklig och duktig kirurg och personalen är trevliga .Rekommenderar kliniken till de som vill göra ögonlockoperation.

 • 17-09-2022

  Britt-Marie Löfqvist

  Jag har gjort både övre locken samt minimerat påsar undre delen. Inte riktigt läkt ännu men är supernöjd. Ser redan nu att det kommer bli ett superresultat. Tack så mycket för att ni gör underverk!

 • 29-08-2022

  Helena Öhling

  Jag opererade övre ögonlock för 6 veckor sedan och de undre ögonlocken i mars. Jag vill tacka Dr Reza med personal för ett fantastiskt arbete. Reza lovade mig mina rådjursögon tillbaka och det har jag verkligen fått. ?❤️

Omdömen inhämtade via formulär

Våra patienter berättar sina historier

Film 1: Möt Annie, Magnus, Karin, Eva och Sara som alla har genomgått operationer hos Ögonlocksakademin. I filmen får ni följa med inför, under och efter både övre– och undre ögonlocksoperation.

Film 2: Hör Åsa Sahlin berätta om sin övre ögonlocksoperation som hon genomförde hos Ögonlocksakademin i Uppsala.

Kvinna sätter mascara på sina ögonfransar, klicka för att starta videon.
Patient blir mottagen i ögonlocksakademins väntrum, klicka för att starta videon.